Weej bedanke alle sponsore

 

 

Financiële ondersteuning in de vorm van een sponsoring hebben we hard nodig om een geweldige zitting, een joeksig prinsebal en een grote receptie te kunnen organiseren. Als tegenprestatie kunnen wij uw logo presenteren tijdens onze diverse aktiviteiten of anderszins via de media en/of social-media.  Onze sponsorkommissie heeft een aantal sponsorpakketten samengesteld waardoor U een gerichte keuze kunt maken en het pakket kunt kiezen dat bij U past. Wij hopen dat U deze mogelijkheden eens wilt bekijken en de geboden reclame -en promotiemogelijkheid wilt overwegen. U kunt, indien U wenst, natuurlijk ook op andere manieren sponsoren. Mogen wij binnenkort hierover met u contact opnemen? 
Indien u ons graag wilt ondersteunen of u wilt meer informatie neemt u dan contact op met:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Met vriendelijke vastelaovesgroet, Sponsorkommissie VG de Vogelhut. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

  •  Pakket 1: Presentatie logo op beeldscherm tijdens prinsebal, receptie en alle andere activiteiten. € 75,-
  •  Pakket 2: idem pakket 1 + logo op website. € 111,-
  •  Pakket 3: idem aan pakket 2 + advertentie inlegvel uitnodiging receptie en social media € 211,-

 Uiteraard staat het u vrij om een eventueel hogere bijdrage te sponsoren en zijn kleinere bijdragen ook van harte welkom!